SPOROČILO ZA JAVNOST 4

SPOROČILO ZA JAVNOST
Celje, sobota, 2. 6. 2018

Vstopnice za Noč Modrijanov 2018 razprodane;
v tem mesecu bodo na voljo le še posebne vstopnice preko Petrol kluba

Vstopnice za oba večera Noči Modrijanov 2018, ki bo oktobra v Celju, so razprodane. Prodaja se je začela včeraj (v petek) ob 9. uri. Vstopnice za petkovo prireditev so pošle že po štirih minutah, za četrtkovo prireditev pa danes.

Pa še vesela novica: nekateri imajo še možnost, da bodo prišli do vstopnice. Nekaj vstopnic je namreč odkupi tudi Petrol in te bodo skupaj z organiziranim avtobusnim prevozom in drugimi ugodnostmi na voljo v juniju preko Petrol kluba.

Modrijani so izjemno veseli, da bodo v Celju skupaj s prijatelji znova lahko pripravili praznik domače glase. »Po hitri prodaji vstopnic, s čimer so nam naši prijatelji po Sloveniji spet izkazali izjemno zaupanje, pa je v nas še narasla odgovornost, da res znova pripravimo nepozabna večera,« je povedal pevec Modrijanov Blaž Švab.

SPOROČILO ZA JAVNOST 3

SPOROČILO ZA JAVNOST
Celje, sreda, 30. 5. 2018

Noč Modrijanov 2018: Po vstopnice na Petrol: Ta petek ob 9-ih.

Leto 2018 znova prinaša Noč Modrijanov, prireditev v dveh zaporednih večerih, v četrtek in petek, 25. in 26. oktobra, v celjski dvorani Zlatorog. Letos bo vstopnice mogoče kupiti od 1. junija (od 9. ure) na Petrolu. Cena posamezne vstopnice je ista kot predlani, 29 evrov (velja za sedišča ali stojišča). Ena oseba bo lahko kupila naenkrat največ 8 vstopnic. Posebna prodaja vstopnic z različnimi ugodnostmi (npr. organiziran avtobusni prevoz iz celotne Slovenije) bo potekala tudi preko Petrol kluba Slovenija.

Noč Modrijanov bo tokrat potekala s podnaslovom Tu smo doma,
Modrijanom (Rok Švab, Blaž Švab, Franjo Oset, Peter Oset) se bodo
na odru Noči pridružili mnogi slovenski glasbeniki in plesalci.

Posebna energija Noči Modrijanov je na dosedanjih prireditvah v Celju vsako leto združila 12 tisoč obiskovalcev, Modrijani pričakujejo, da bo tako tudi letos, ko organizirajo že 16-o Noč zapored. Priprave z vajami za Noč že intenzivno potekajo.

SPOROČILO ZA JAVNOST 2

Noč Modrijanov: praznik bo konec oktobra

Modrijani Noč Modrijanov imenujejo kar »naš praznik«.
»Zame je največja sreča, ko doživim, kako se ljudje veselijo Noči Modrijanov, kako so na prireditvi pripravljeni sodelovati z nami, kako pojejo in se imajo dobro. Zato je Noč Modrijanov zame, za nas vse štiri, praznik.« Tako je povedal harmonikar Rok Švab.
Letos se bo praznovalo v četrtek in petek, 25. in 26. oktobra. Oba večera bo znova gostila štajerska dvorana Zlatorog v Celju.
Tu smo doma je letošnji tematski podnaslov Noči Modrijanov. »Doma smo v domovini, v kraju, pa tudi v srcih drugih ljudi,« razlaga pevec Blaž Švab. Tudi letos bodo k sooblikovanju praznika povabili nekatere glasbene prijatelje z različnih zvrsti slovenske glasbe, plesalce in druge ustvarjalce. »Vaje so se že začele in mi se že veselimo, saj bo noč znova edinstvena,« pove Modrijani Franjo Oset. »Tudi letos bomo dali obiskovalcem najboljše pesmi in glasbo, ki jo trenutno nosimo v sebi,« ga dopolni Peter Oset.
Vstopnice bodo na voljo v prvih dneh poletja.

Celje, 26. januar 2018

SPOROČILO ZA JAVNOST 1

Modrijani končujejo izredno lepo leto 2017 z igranjem na silvestrovanju v Zagorju ob Savi.
V leto 2018 bodo stopili polni pričakovanj, tudi zaradi priprav na Noč Modrijanov 2018. Kmalu bodo razkrili točen termin in lokacijo naslednje Noči Modrijanov.
Ker pa je za lepe spomine vedno pravi čas, so se na Televizij Slovenija odločili, da bodo v prvem mesecu novega leta ponovili zadnji dve Noči Modrijanov.I. del Noči Modrijanov 2014,
s podnaslovom “Lepo je biti skupaj”, bodo predvajali
v petek, 5. januarja, ob 20-ih, na SLO1,
II. del Noči Modrijanov 2014,
pa v petek, 12. januarja, ob 20-ih, na SLO1.
I. del Noči Modrijanov 2016,
s podnaslovom “Povedali vam bomo zgodbo”,
bodo predvajali v petek, 19. januarja, ob 20-ih, na SLO1,
II. del Noči Modrijanov 2016,
pa v petek, 26. januarja, ob 20-ih, na SLO1.

Modrijani prav vsem, še posebno pa vam, spoštovani novinarji in uredniki,
želijo najlepše praznike in
se že veselijo srečanja z vami na Noči Modrijanov 2018.

Hvala za vaše objave v tem letu in se priporočamo.

Modrijani in ekipa Press Noč Modrijanov

Celje, 27. december 2017

KONTAKTIRAJTE NAS

Za več informacij smo vam na voljo.
press@nmedia.si
www.nocmodrijanov.eu
Valerija – 041 768 082
Nejc – 031 252 942